לחם שמרים במילוי גבינה וזיתים שחורים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אין דבר יותר מדהים מניחוחות האפייה של לחם טרי.
צרפו לזה את הגבינה הנימוחה בפה ואת טעמם המופלא של הזיתים השחורים...
מרכיבים
- 400 גרם גבינה צהובה מסוג ''עמק''
אופן ההכנה
מניחים בקערה את הקמח והשמרים ומערבבים היטב.
מוסיפים את המלח, אבקת החלב וכוס אחת מים ולשים עד לקבלת בצק. מוסיפים מים לפי הצורך.
מניחים לתפוח במשך כ-40 דקות. לשים שוב את הבצק ומניחים לתפוח.
מחלקים את הבצק ל-4 כדורים ולשים כל כדור לעלה בעובי של כ-2 ס''מ.
מפזרים על כל עלה גבינה צהובה, עלי בזיליקום וזיתים שחורים מגולענים.
מגלגלים את העלים ויוצרים לחמים בצורת צ'יאבטה.
מורחים את הבצקים בביצה טרופה ומפזרים מעל אורגנו ומלח בישול גס.
אופים במשך 20 עד 25 דקות ומכבים את התנור.
פותחים את דלת התנור ומשאירים את הלחם בתוכו במשך 10 דקות.
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
קישורים:ג'אקומו