Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> לחם ירקות בסגנון פוליה

לחם ירקות בסגנון פוליה

לחם ירקות בסגנון פוליה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללחם ירקות בסגנון פוליה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

משמנים היטב תבנית עגולה בקוטר 20 ס''מ ומניחים בה אחד מעלי הבצק.

מורחים את העלה היטב בשמן זית.

מאדים את הבצל והשום במעט שמן. כאשר הם מתרככים, מוסיפים את שאר הירקות והאנשובי וממשיכים לאדות במשך כ-ק דקות.

מסלקים את מרבית הנוזלים ומניחים את הירקות המבושלים על עלה הבצק.

מוסיפים את הגבינות, מכסים בעלה בצק נוסף ומהדקים היטב את קצות שני העלים.

מורחים את העלה בשמן זית, מחוררים בכמה מקומות במזלג ואופים בתנור בחום גבוה במשך כ-25 דקות עד שהבצק מזהיב.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו
המתכון באדיבות
מסעדת ג'אקומו אצ''ג 10 א', כפר סבא הצג טלפון