מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

לחם בסגנון סרדיניה

לחם בסגנון סרדיניה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללחם בסגנון סרדיניה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לפני הכנת הבצק מחממים את התנור כחצי שעה ל-250 מעלות.

בקערה עמוקה מערבבים היטב את הקמח, הסולת והמלח.

מוסיפים אט אט את המים ומערבבים בכף עץ עד שמתקבל בצק גמיש שאינו דביק.

ממשיכים ללוש את הבצק בידיים ויוצרים מעין כדור.

מחלקים את הבצק ל-12 כדורים. מניחים אותם על משטח מקומח ומשטחים כל כדור לעיגול לא גדול. בתמונה אפשר לראות את העלים לאחר רידוד במכונת פסטה ביתית.

בעזרת מערוך מרדדים כל כדור לעלה דק בקוטר של כ-25 ס”מ.

מכניסים בכל פעם שני עלים לתנור ואופים כ-3 עד 4 דקות עד שהבצק מתחיל להשחים.

זהירות, אל תסיחו את דעתכם מהאפייה, הבצק עלול להישרף על נקלה

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו