ניוקי בפירורי לחם- מתכון עמים
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 45 דקות,
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון ניוקי בפרורי לחם- מתכון ששלחה הגולשת שרית גלרוד.
מרכיבים
- תפוחי אדמה
- קמח
- פרורי לחם
- שמן
- מלח פלפל
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה במים עד שיתרככו.
מועכים את תפוחי האדמה במזלג ומוסיפים קמח ומערבבים עד שנוצרת עיסה קשה אך לא מדי.
להרתיח מים ובינתים לרדות את העיסה וליצור בידים גלילים קטנים. כשהמים רותחים לזרוק את הגלילים שהכנו
עד שיצופו ואז להוציא.
לשים קצת שמן במחבת וכשהשמן חם להוסיף פרורי לחם. להשחים ולהוסיף לניוקי. בתאבון
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר