מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> ניוקי בפירורי לחם- מתכון עמים

ניוקי בפירורי לחם- מתכון עמים

ניוקי בפירורי לחם- מתכון עמים

תיאור המתכון

מתכון ניוקי בפרורי לחם- מתכון ששלחה הגולשת שרית גלרוד.

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים את תפוחי האדמה במים עד שיתרככו.
מועכים את תפוחי האדמה במזלג ומוסיפים קמח ומערבבים עד שנוצרת עיסה קשה אך לא מדי.
להרתיח מים ובינתים לרדות את העיסה וליצור בידים גלילים קטנים. כשהמים רותחים לזרוק את הגלילים שהכנו
עד שיצופו ואז להוציא.
לשים קצת שמן במחבת וכשהשמן חם להוסיף פרורי לחם. להשחים ולהוסיף לניוקי. בתאבון