מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פשטידת בצל ובייקון

פשטידת בצל ובייקון

תיאור המתכון

מתכון פשטידת בצל, את המתכון שלחה הגולשת רוית בן יחזקאל

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל החומרים לבצק במעבד מזון עם להב מתכת במשך כמה שניות, עד שמתקבל כדור בצק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה.
2. מטגנים את הבייקון במשך כמה שניות במחבת, ומניחים בצד. מטגנים את הבצל עד להזהבה ומתבלים במלח ובפלפל שחור. מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את השמנת, הביצים והבייקון.
3. מרדדים את הבצק לתבנית 30 ס''מ ,דוקרים בעזרת מזלג ומשטחים את המלית לתוך התבנית. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות למשך 35-40 דקות.

תגובות

  1. בייקון chava (30/01/2008 20:13:00)
    בייקון מאד מאד כשר