רוטב אפונה ופרמזן
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: כשעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לרוטב אפונה ופרמזן ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 200 גר' אפונה
- 100 גר' חמאה
- 100 גר' גבינת פרמזן
- מלח ופלפל לבן
אופן ההכנה
1. מבשלים את האפונה בסיר מכוסה עד להתרככות
2. מגרדים את גבינת הפרמזן
3. מרככים את החמאה במחבת ומוסיפים את הגבינה. ( משאירים ¼ כמות בצד להגשה )
4. מנמיכים את האש לחום נמוך, מוסיפים את האפונה לרוטב ומערבבים