מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני אורז> אורז עם אפונה וקטצ'ופ (אורז אדום)

אורז עם אפונה וקטצ'ופ (אורז אדום)

אורז עם אפונה וקטצ'ופ (אורז אדום)

תיאור המתכון

מתכון ששלחה לנו הגולשת שרה חן

מרכיבים

אופן ההכנה

את הבצל לחתוך לקוביות קטנות לטגן בשמן.
להוסיף אורז שטוף ולהמשיך לאדות עד שכל הנוזלים התאדו.
להוסיף אפונה ישר מהשקית.
להוסיף מים רתוחים מלח וקטצ'ופ.
בסיר על להבה נמוכה 25 דקות.