אורז עם אפונה וקטצ'ופ (אורז אדום)
- מתאים ל: 10 מנות (תלוי למי מגישים). מנות
- זמן הכנה: 25 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון ששלחה לנו הגולשת שרה חן
מרכיבים
- 2 כוסות אורז שטוף
- 4 כוסות מים רתוחים
- 1 כוס אפונה - סנפרוסט
- 1 בצל
- 1 כפית מלח
- רבע כוס קטצ'ופ
אופן ההכנה
את הבצל לחתוך לקוביות קטנות לטגן בשמן.
להוסיף אורז שטוף ולהמשיך לאדות עד שכל הנוזלים התאדו.
להוסיף אפונה ישר מהשקית.
להוסיף מים רתוחים מלח וקטצ'ופ.
בסיר על להבה נמוכה 25 דקות.
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר