Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת גבינה קלאסית

עוגת גבינה קלאסית

עוגת גבינה קלאסית

תיאור המתכון

אין כמו עוגת גבינה טעימה ונמסה בפה - מנה מסורתית מבית היוצר של לגעת באוכל, שתמיד מצליחה להפתיע. זהו הזמן להתעלם מהקלוריות ולהתמכר לאווריריות...

מרכיבים

אופן ההכנה

מעמידים גבינה ושמנת חמוצה על מסננת לשעה להגרת נוזלים מיותרים.
מערבבים את כל חומרי הבסיס ומשטחים בתבנית.
מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב.
מקציפים חלמונים עם סוכר וניל עד לתערובת תפוחה. מקפלים פנימה את תערובת הגבינה, את גרגירי הוניל ולבסוף את הקורנפלור.
מאחדים תערובות. ויוצקים על הבסיס.
ממלאים תבנית גדולה במים רותחים ומניחים בתוכה את תבנית העוגה (חשוב שתהיה אטומה היטב למניעת חלחול נוזלים, ניתן לשפר את האטימה בעזרת נייר כסף), אופים 1/4 שעה בחום של 220 מעלות עד שפני העוגה מנמיכים ל-160 מעלות ואופים עוד שעה. לא פותחים את דלת התנור כל משך האפייה. אחרי האפייה משאירים את העוגה בתנור הכבוי עוד כשעה עד שהיא מצטננת. מוציאים ומצננים בעדינות על רשת.

המתכון באדיבות
חנות לגעת באוכל הסדנא 4, קניון רננים (צמוד לאייס) , רעננה הצג טלפון