מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני אורז> אורז בעשבי תיבול

אורז בעשבי תיבול

אורז בעשבי תיבול

תיאור המתכון

מאת "השף הלבן"

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לשטוף את האורז היטב כמה פעמים, עד שהמים יוצאים שקופים ולא עכורים.
2. להשרות את האורז כשעה במים קרים. לסנן.
3. להרתיח בסיר גדול כ-6 כוסות מים ממולחים, להוסיף את האורז ולבשל על אש בינונית 10 דקות. לסנן.
4. באותו סיר להוסיף שמן ואת השום ולטגן מעט. להוסיף את האורז המסונן והירק הקצוץ ולערבב היטב.
5. להוסיף כוס מים רותחים מומלחים, לערבב ולסגור את הסיר עם מגבת ומעל את המכסה. לבשל כ-15 דקות על אש נמוכה.
הגשה: להניח את האורז על צלחת הגשה ומעל לפזר את הפיסטוקים, הצימוקים, השקדים, וגרגירי הרימון.