מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > טרין גבינת עיזים ופלפלים

טרין גבינת עיזים ופלפלים

טרין גבינת עיזים ופלפלים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטרין גבינת עיזים ופלפלים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לטרין: טוחנים יחד את כל המרכיבים במעבד מזון למחית חלקה. מרפדים תבנית מאורכת (אינגליש קייק) בניילון נצמד ויוצקים לתוכה את התערובת ומצננים עד התייצבות.
לקונפי: קולים את הפלפלים בתנור חם (200 מעלות) כ- 1/2 שעה, עד שקליפתם נחרכת.
מעבירים לשקית ניילון או קופסא אטומה ומצננים. קולפים את הפלפלים.
בשמן הזית מטגנים את הפלפלים על אש גבוהה 10 דקות, עד שכל השמן נספג בהם, הנוזלים מתאדים והם נחרכים.
מעבירים לתבנית תנור ואופים בחום גבוה (200 מעלות) עוד 10 דקות.
מצננים, קוצצים גס ומתבלים במעט מלח ים אפור.
להגשה: מניחים על פרוסת לחם קלוי פרוסה של טרין, עורמים מעל מקונפי הפלפלים ביד נדיבה, ומטפטפים עוד קצת שמן זית.

הערות

המתכון באדיבות ''לגעת באוכל'' - המרכז הארצי לאומניות הבישול והאפיה


קישורים:
לגעת באוכל