מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> פיתה ממולאת בחציל קלוי וגבינת פטה

פיתה ממולאת בחציל קלוי וגבינת פטה

פיתה ממולאת בחציל קלוי וגבינת פטה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפיתה ממולאת בחציל קלוי וגבינת פטה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לשים את כל מרכיבי הבצק לבצק אחיד, חלק ורך. בהתחלה הבצק קצת דביק , לא להיבהל ולא להוסיף קמח, רק להמשיך ללוש, משהו כמו 10 דקות, עד שהבצק גמיש ונח לעבודה אבל עדיין רך מאוד. מכסים את הבצק ומניחים לתפיחה של כ- 40 דקות, עד שהוא מכפיל את נפחו.
מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים ממנו עיגולים גדולים. מערבבים את כל חומרי המילוי.
ממלאים כל עיגול בצק מהמלית בנדיבות ומקפלים מעל ליצירת כיס.
מלהיטים מחבת ללא שמן וצולים את הפיתות כשתיים – שלוש דקות מכל צד עד הזהבה. מורחים בשמן זית ומגישים

הערות

המתכון באדיבות ''לגעת באוכל'' - המרכז הארצי לאומניות הבישול והאפיה


קישורים:
לגעת באוכל