מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

אורז אדום

אורז אדום

תיאור המתכון

אורז אדום- מתכון מאת הגולשת מזל

מרכיבים

אופן ההכנה

לשטוף את האורז עד שהמים נקיים ולהשרותו במים כ -15 דקות.
לחמם שמן ולטגן בצל עד לשקיפות , להוריד מהאש ולהוסיף רסק, פפריקה ופלפל שחור.
להמשיך לטגן עד שהשמן נפרד מהרסק .
מוסיפים מים ומלח וממתינים שירתח.
מסננים את האורז המושרה מהמים ומוסיפים לסיר.
כשהנוזל מתחיל להצטמצם יש לערבב ולהנמיך את האש
עד שהאורז בשל.
להשאיר בסיר עוד כ 10 דקות, לערבב ולהגיש חם.

תגובות

  1. טעים ענבל (29/10/2008 20:26:00)
    ממש טוב,
    תודה רבה!