Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> מתכון לפסח: חרוסת תאנים לפסח

מתכון לפסח: חרוסת תאנים לפסח

מתכון לפסח: חרוסת תאנים לפסח

תיאור המתכון

זמן קירור והבשלה - 1 יום

מרכיבים

סופרה ראשון לציון

אופן ההכנה

חותכים לקוביות קטנות את התאנים, התמרים והתפוח
בקערה מערבבים היטב עם כל שאר הגורמים
טועמים ומשפרים מתיקות במקרה הצורך
מומלץ להכין יום מראש. באם לא, אז 4 שעות קירור לפחות

הערות

המתכון באדיבות השף ארז שטרן


קישורים:
ארז שטרן
המתכון באדיבות
שף ארז שטרן- סטודיו שף דרך בן צבי 84, בית פנורמה, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן
לחם בשר הרצליה אירועים חדש