מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > קארי בטטה וזוקיני

קארי בטטה וזוקיני

קארי בטטה וזוקיני

תיאור המתכון

המתכון השתתף בתחרות מתכוני הג'ינג'ר
שערכה "דורות – מוצרי שום ותיבול"

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את זרעי הכמון והחרדל עד שמתחילים להתפצפץ.
2. מוסיפים את הבצל ומזהיבים קלות.
3. מוסיפים את הג'ינג'ר והשום ומטגנים כשתי דקות.
4. מוסיפים את הבטטות לעוד דקת טיגון.
5. מוסיפים את הקישואים והתבלינים ומערבבים.
6. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עשר דקות (אם יש צורך, אפשר להוסיף שתי כפות מים, אבל לזכור שהירקות מפרישים נוזלים).
7. מוסיפים את הכוסברה, מערבבים ומגישים חם.
גיוון: ניתן להחליף את הקארי בגארם מסאלה