כנפי עוף צלויות במשרה של סויה ג'ינג'ר ושום
        
        
            - מתאים ל:   מנות
 
            - זמן הכנה:  
 
            - רמת מיומנות: קל
 
        
        
        תיאור המתכון
המתכון השתתף בתחרות מתכוני הג'ינג'ר
שערכה "דורות – מוצרי שום ותיבול"
        מרכיבים
- 1 ק"ג כנפי עוף, חצויים לשניים, נקיים מנוצות
 
- למשרה:
 - 1/2 כוס שמן סומסום
 - 1/2 כוס רוטב סויה
 - 6 כפות דבש
 - 2 כפות ברנדי
 - מלח ופלפל לפי הטעם
 - 5 קוביות ג'ינג'ר דורות
 - 4 קוביות שום דורות
 - מיץ מלימון אחד.
 
        
        אופן ההכנה
1.	מערבבים את כל רכיבי המשרה בקערה, מכניסים את הכנפיים למשרה, ומניחים במקרר למשך הלילה.
2.	מחממים תנור לחום של 200 מעלות , מניחים את הכנפיים בתבנית ואופים כשעה, בחמש דקות האחרונות מעבירים למצב גריל.