כנפי עוף צלויות במשרה של סויה ג'ינג'ר ושום
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
המתכון השתתף בתחרות מתכוני הג'ינג'ר
שערכה "דורות – מוצרי שום ותיבול"
מרכיבים
- 1 ק"ג כנפי עוף, חצויים לשניים, נקיים מנוצות
- למשרה:
- 1/2 כוס שמן סומסום
- 1/2 כוס רוטב סויה
- 6 כפות דבש
- 2 כפות ברנדי
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 5 קוביות ג'ינג'ר דורות
- 4 קוביות שום דורות
- מיץ מלימון אחד.
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל רכיבי המשרה בקערה, מכניסים את הכנפיים למשרה, ומניחים במקרר למשך הלילה.
2. מחממים תנור לחום של 200 מעלות , מניחים את הכנפיים בתבנית ואופים כשעה, בחמש דקות האחרונות מעבירים למצב גריל.