Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> ברוקולי מאודה עם חמאה ואגוז מוסקט

ברוקולי מאודה עם חמאה ואגוז מוסקט

ברוקולי מאודה עם חמאה ואגוז מוסקט

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לברוקולי מאודה עם חמאה ואגוז מוסקט ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

שוטפים את הברוקולי אותם בסיר מלא מים מומלחים.
מבשלים על אש נמוכה עד שהברוקולי מתרכך מעט.
שופכים את הנוזלים. מטגנים את השום בשמן הזית וכאשר השום מתחיל להשחים שופכים על הברוקולי.
מגררים מעל מעט אגוז מוסקט ומגישים.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו


קישורים:
ג'אקומו
המתכון באדיבות
מסעדת ג'אקומו אצ''ג 10 א', כפר סבא הצג טלפון