מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

לחם בעג'יו

לחם בעג'יו

תיאור המתכון

מתכון ששלח הגולש מייקל

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים את כל מצרכי הבצק בקערת עבודה ולשים בצק רך וגמיש אפשר בלישה ידנית או במערבל
מכסים את הבצק במגבת מטבח ומתפיחים אותו עד להכפלת הנפח מערבבים את כל מצרכי המילת המשהים כ30 דקות למיצוי הטעמים וייצוב המילת צרים מעיסת בצק כדורים קטנים משטחים את הכדורים על משטח עבו מקומח למעין פיתות קטנות ומסדרים על תבנית אפיה משומנת במע מרגרינה קשה
משטחים על כל פיתה כף ממלית הבשר ואופים בחום בינוני-גבוה 180 מעלות עד ששולי הפיתה מזהיבים
מוציאים מהתנור ומחברים
2פיתות יחד אחת על השניה
מגשים חם התוספת ירקות