ארטישוק כתוספת
- מתאים ל: 5 מנות מנות
- זמן הכנה: כשלושת רבעי שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
ארטישוק כתוספת למנת עוף או בשר.
המתכון נשלח לנו ע"י הגולשת yafit-32
מרכיבים
- ארטישוק, לימון, סוכר,שמן, אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
מקלפים את הארטישוק ומשרים את לבבות הארטישוק עם הרבה לימון ומים שלא ישחיר בערך 30 דקות. שוטפים לאחר מכן מחלקים את הלבבות ל4 קוביות, מניחים בסיר, שמים לימון, שמן, כפית סוכר, כף אבקת מרק עוף ואז מוסיפים מים עד החצי. מבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות. אפשר לאכול עם תוספת לבשר או לעוף. אפשר גם להכין מזה סלט ארטישוק קר.
בתיאבון
- מתאים להכנה עם ילדים
- צמחוני
- כשר