מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> ארטישוק כתוספת

ארטישוק כתוספת

ארטישוק כתוספת

תיאור המתכון

ארטישוק כתוספת למנת עוף או בשר.


המתכון נשלח לנו ע"י הגולשת yafit-32

מרכיבים

אופן ההכנה

מקלפים את הארטישוק ומשרים את לבבות הארטישוק עם הרבה לימון ומים שלא ישחיר בערך 30 דקות. שוטפים לאחר מכן מחלקים את הלבבות ל4 קוביות, מניחים בסיר, שמים לימון, שמן, כפית סוכר, כף אבקת מרק עוף ואז מוסיפים מים עד החצי. מבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות. אפשר לאכול עם תוספת לבשר או לעוף. אפשר גם להכין מזה סלט ארטישוק קר.

בתיאבון