סלט צ'ירשי
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 40 דק'
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מסעדת גואטה מציגה: סלט טריפוליטאי אסלי מכל הלב, מתאים ליד הקוסקוס ביום שישי או בארוחת צהריים באמצע השבוע. כל שצריך הוא טיפת השקעה!
מרכיבים
- 1 תפוח אדמה
- 2 גזרים
- דלעת ביחס לכמות הגזר
- לרוטב-
- כף פפריקה
- כף קרויה (כורכום)
- כף כמון
- כפית מלח
- כפית מלח לימון
- 15 שיני שום כתושות
- חצי כוס שמן
אופן ההכנה
לרוטב- מערבבים את כל התבלינים יחד עם השמן והשום עד לקבלת בלילה אחידה ויפה.
מרתיחים 4 כוסות מים ומכניסים את הירקות לפי הסדר הנ''ל: גזר, תפו''א והדלעת (על פי מידת רכות הירק). לאחר שהירקות מתרככים, מסננים ומקררים. לאחר הקירור מרסקים את הירקות לחתיכות גסות ויוצקים את הרוטב מעל.
המתכון באדיבות
|
מסעדת גואטה
שדרות ירושלים 6, מול תיאטרון נגה, תל אביב
הצג טלפון
053-8094504
הזמן שולחן
קופונים לגואטה
|
תגובות
-
קרוויה
bigronny
(14/05/2010 10:01:00)
לדעתי התכוונתם לתרגם את קרוויה לקימל ולא לכורכום.חוץ מזה,תודה על המתכון. אחלה סלט