תחתיות ארטישוק ממולאות בבורגול ועשבי תיבול ברוטב לימון
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לתחתיות ארטישוק ממולאות בבורגול ועשבי תיבול ברוטב לימון ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 12 תחתיות ארטישוק נקיות (אפשר גם קפוא)
- 1/2 ק''ג בורגול מושרה במים פושרים
- צרור כוסברה קצוצה
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 2 ענפי זעתר טרי קצוץ
- כוס עלי בזיליקום קצוץ
- 5 כפות שמן זית
- מלח
- פלפל
- בצל גדול קצוץ
- 2 שיני שום כתושות
- כפית כורכום
- כוס ציר עוף
- רוטב לימון:
- כוס לימון סחוט
- 2 כפות קורנפלור
- בצל קטן קצוץ
- 2 כפות חמאה
- הכנת רוטב: מאדים בצל בחמאה, מוסיפים לימון שעורבב עם קורנפלור ובוחשים
אופן ההכנה
בסיר רחב ושטוח מאגים בצל ושום לשקיפות (2 כפות שמן) מוסיפים מלח,
פלפל וכורכום, מערבבים ומוסיפים ציר עוף.
מערבבים בורגול + עשבי תיבול + מלח +
פלפל + 3 כפות שמן זית לבצק גמיש ורטוב.
ממלאים את התחתיות ומניחים על תערובת הבצל,
מכסים ומבשלים 30 דקות.
הערות
המתכון באדיבות מסעדת ''ארנון ותמר''
המתכון באדיבות
|
בית קפה ארנון ותמר
הבנים 15, הוד השרון
הצג טלפון
09-7407545
|