וולבו
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לוולבו ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- בצק עלים
- ביצה
- 2 כפות שמן זית
- כף בצל קצוץ
- 7 פטריות חתוכות
- 10 תחתיות ארטישוק מבושלות במים ולימון
- 300 גר' כבד אווז חתוך לקוביות
- מלח
- פלפל
- אגוז מוסקט
- שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מבצק העלים יוצרים צורות של כוס כמו בושה
אופים בתנור ומורחים ביצה על המרק
אופים בחום של °170 עד לקבלת צבע חום זהוב כ-20 דקות.
במחבת מקפיצים את הבצלים עם השמנת,
מוסיפים פטריות,כבד אווז, ארטישוק, מלח,
פלפל, אגוז מוסקט ושמנת מתוקה.
יוצקים על מאפה הבצק האפוי ומגישים.
ניתן לקשט עם עירית קצוצה.
הערות
המתכון באדיבות מסעדת ''אחוזת הלפרין''
המתכון באדיבות
|
מסעדת כפרה בר וטפאס
סמילנסקי 23, באר שבע
הצג טלפון
08-6654854
|