Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> טאג'ין עוף בקינרס

טאג'ין עוף בקינרס

טאג'ין עוף בקינרס

תיאור המתכון

טאג'ין הוא שמו של כלי בישול מיוחד מחרס, עם מכסה בצורת כובע מחודד.
הבישול הממושך של העוף בכלי החרס מעניק לתבשיל רכות ומרקם כשל חמאה נמסה בפה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מתבלים את ירכי העוף התערובת התבלינים, מחממים מחבת עם שמן זית, צורבים את
ירכי העוף כדקה מכל צד, מוסיפים את הבצל, השום והסלרי ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את תחתיות הארטישוק ומטגנים לעוד כ-3 דק', מוסיפים יין לבן, כוסברה
ו-3 כוסות מים.
מכסים ומבשלים כ-40 דק' עד להבה נמוכה.

הערות

המתכון באדיבות מסעדת ''אורו''


קישורים:
אורו
המתכון באדיבות
מסעדת אורו תחנת דלק אלון, בכניסה למושב גאליה , גאליה הצג טלפון קופונים לאורו