מתכונים טו באב: פונדו שוקולד בניחוח תפוזים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכונים טו באב: פונדו שוקולד בניחוח תפוזים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1מיכל שמנת מתוקה
- 200 ג' שוקולד מריר
- 200 ג' שוקולד חלב
- 200 ג' שוקולד לבן
- 1/3 כוס נס קפה חזק
- 2 כפות ליקר קירסאו
אופן ההכנה
מחממים את השמנת בקלחת עד שמתחילים להופיע מעט אדים(לא להרתיח), מניחים את השוקולד בקערת הפונדו ובוחשים היטב עד שהשוקולד נמס לחלוטין. מוסיפים פנימה גם את הקפה החם והליקר ומעבירים למתקן החימום שעל השולחן.
הגשה
טובלים פיסות עוגה יבשות או פרי טרי ברוטב ונהנים
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם