ירקות בבצק טמפורה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לירקות בבצק טמפורה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- מגוון ירקות פרוסים לפרוסות ולמקלות. כגון: פלפלים, חצילים, גזר, תפו"א, בצל וכו...
- 2 ביצים קרות
- 2/3 כוס מי קרח
- ½1 כוס קמח
- קמח לקימוח הירקות
- שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הביצים בעזרת מזלג או צ'ופסטיק, מוסיפים את המים ומערבבים, מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה. מקמחים קלות את הירקות, מנערים היטב את שאריות הקמח, טובלים בבלילה ומטגנים בשמן חם.
הגשה
סופגים את שאריות השמן מהירקות, מסדרים בצלחת הגשה ומגישים בליווי רוטב סויה.
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם