Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת בננות של השף ארז שטרן

עוגת בננות של השף ארז שטרן

עוגת בננות של השף ארז שטרן

תיאור המתכון

אחרי שאפינו עוגת תפוחים, תפוזים, אגוזים ועוד אינספור יצירות מעניינות, הגיע הזמן ליהנות מטעמה המתוק והבריא של הבננה. מתכון פשוט להכנה, באדיבות השף ארז שטרן.

מרכיבים

סופרה ראשון לציון

אופן ההכנה

שוקלים את השמן והסוכר בקערה ומוסיפים את הביצים. מערבלים היטב.
מוסיפים הבננות בזהירות תוך עירבול עד למעיכתן.
מוסיפים הקמח, אבקת האפייה והתמצית למסה. מקפלים/מערבלים היטב ובזהירות.
משמנים 4 תבניות אינגליש קייק.
מעבירים בצורה שווה את כל מסת העוגות לתבניות.
אופים כשעה בתנור שחומם מראש בחום של °C180 או °F325
מצננים, פורסים ומגישים.

המתכון באדיבות
שף ארז שטרן- סטודיו שף דרך בן צבי 84, בית פנורמה, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן
לחם בשר הרצליה אירועים חדש