תפו''א בנוסח השף
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לתפו''א בנוסח השף ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 4 בצלים חתוכים לחצאי טבעות
- 50 גר' חמאה או מרגרינה
- 1/3 כוס סוכר
- 2 כפות קארי
- 1 כפית ג'ינג'ר (זנגביל) יבש
- 6 תפו"א מאורכים וגדולים
אופן ההכנה
מאדים בחמאה את הבצל עד לגוון שקוף. מוסיפים את הסוכר, הקארי והג'ינג'ר ומבשלים על אש נמוכה כ - 10 דק'. יוצקים את ריבת הבצל לתבנית אפיה. במקביל פורסים את תפו"א לעיגולים בעובי (2-3 מ"מ) ומסדרים על ריבת הבצל בצורת רעפים (כפי שמודגם בהדרכה). מורחים את תפו"א במעט חמאה מומסת וצולים בתנור שחומם מראש בחום בינוני כ - 40 דק'
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם