מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > נודלס בקרמל סויה, שמן צ'ילי ורוטב חמאת בוטנים בחלב קוקוס

נודלס בקרמל סויה, שמן צ'ילי ורוטב חמאת בוטנים בחלב קוקוס

נודלס בקרמל סויה, שמן צ'ילי ורוטב חמאת בוטנים בחלב קוקוס

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לנודלס בקרמל סויה, שמן צ'ילי ורוטב חמאת בוטנים בחלב קוקוס ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

קרמל סויה- מערבבים בסיר קטן ½1 כוסות סוכר וכוס סויה, מביאים לרתיחה ומשאירים דקה נוספת על האש.
שמן צ'ילי- מחממים בסיר כוס שמן, 3 כפיות צ'ילי טחון ו 4 כפות פפריקה מתוקה, על אש נמוכה עד לקבלת צבע כתום אחיד, מעבירים מיד לקערה נוספת לצינון.
רוטב חמאת בוטנים בחלב קוקוס- מערבבים בעזרת מטרפה חמאת בוטנים עם חלב קוקוס ביחס שווה.

אופן הכנה- מבשלים נודלס במים רותחים ומצננים. פורסים לרצועות את הירקות ומניחים בצד. מקפיצים בווק את הירקות לפי דרגת קושי (בהתחלה את הבצל ובסוף את הנבטים) מוסיפים את הנודלס המבושל, מתבלים בקרמל סויה, שמן צ'ילי, שמן שומשום ורוטב חמאת בוטנים. מקפיצים כדקה נוספת, מוסיפים את הנבטים ומורידים מהאש.

הגשה
מפזרים מעט בוטנים טחונים, בצל ירוק קצוץ גס ומגישים מיד.

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם

תגובות

  1. אחלה מתכון נופר (29/03/2008 19:33:00)
    החלפתי את קרמל הסויה ברוטב טריאקי ויצא נפלא- כל המשפחה טרפה.