מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> גזרים לבנים וכתומים בזיגוג עדין

גזרים לבנים וכתומים בזיגוג עדין

גזרים לבנים וכתומים בזיגוג עדין

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לגזרים לבנים וכתומים בזיגוג עדין ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מאדים את הגזרים במחבת עם שמן ומעט מלח עד לחריכה עדינה, מכסים את הגזרים במים ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך. מסננים את המים וממשיכים לצרוב את הגזרים במחבת ליצירת מראה זגוגי ומבריק(כפי שהודגם בהדרכה).

הגשה
מניחים במרכז צלחת ההגשה 3 כפות פירה סלרי עליו מניחים בצורת רעפים 3 פרוסות דקות פילה בקר. בצד הפירה מניחים מס' עלים של חסה פריכה ועליה מניחים בעדינות שני גזרים בצבעים שונים. מסביב לכל המנה יוצקים בעדינות מס' טיפות מרוטב התמרים ומגישים

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם