גזרים לבנים וכתומים בזיגוג עדין
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לגזרים לבנים וכתומים בזיגוג עדין ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 6 גזרים קלופים
- 6 שורש פטרוזיליה
- מלח
- שמן
אופן ההכנה
מאדים את הגזרים במחבת עם שמן ומעט מלח עד לחריכה עדינה, מכסים את הגזרים במים ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך. מסננים את המים וממשיכים לצרוב את הגזרים במחבת ליצירת מראה זגוגי ומבריק(כפי שהודגם בהדרכה).
הגשה
מניחים במרכז צלחת ההגשה 3 כפות פירה סלרי עליו מניחים בצורת רעפים 3 פרוסות דקות פילה בקר. בצד הפירה מניחים מס' עלים של חסה פריכה ועליה מניחים בעדינות שני גזרים בצבעים שונים. מסביב לכל המנה יוצקים בעדינות מס' טיפות מרוטב התמרים ומגישים
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם