מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> בצלצלים מזוגגים בסוכר חום ורוטב יין אדום

בצלצלים מזוגגים בסוכר חום ורוטב יין אדום

בצלצלים מזוגגים בסוכר חום ורוטב יין אדום

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לבצלצלים מזוגגים בסוכר חום ורוטב יין אדום ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים את הבצלצלים בשמן עמוק עד לגוון חום בהיר. במקביל מכינים בקלחת רוטב קרמל: מערבבים את היין, סוכר חום, ½ כוס מים +2 כפות א. מרק עוף, מלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הבצלצלים המטוגנים לקרמל וממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך כ - 10 דק' נוספות.

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם