מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> בטטות אפויות בקינמון בצל וצימוקים

בטטות אפויות בקינמון בצל וצימוקים

בטטות אפויות בקינמון בצל וצימוקים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לבטטות אפויות בקינמון בצל וצימוקים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

יוצקים לסיר את המים, מוסיפים את הבצל והצימוקים, מתבלים בסוכר, אבקת תיבול צלי, קינמון ומלח, ומבשלים על אש נמוכה כ - 10 דקות. במקביל, קולפים את הבטטות ופורסים לפרוסות בעובי 2-3 מ"מ, מסדרים את הבטטות בתבנית אפייה בצורת רעפים (כפי שהודגם בהדרכה), יוצקים את הרוטב על הבטטות, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות כשעה עד לריכוך והשחמה.

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם