אספרגוס בג'ינג'ר ושמן שומשום
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לאספרגוס בג'ינג'ר ושמן שומשום ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 קילו אספרגוס טרי מקולף וקשור (כפי שהודגם בהדרכה)
- 1 שורש קטן של ג'ינג'ר טרי
- שמן
- מלח
- שומשום
- שמן שומשום
אופן ההכנה
מבשלים את האספרגוס כ - 10 דקות במים רותחים עד לריכוך ומעבירים מיד לקערה עם מים קרים. מגרדים את הג'ינג'ר על פומפיה. מחממים מחבת עם שמן ומוסיפים את הג'ינג'ר והאספרגוס. מטגנים על אש גבוהה כ - 2 דקות מוסיפים את השומשום ומורידים מהאש.
הגשה
מניחים את האספרגוס בצלחת (כפי שהודגם בהדרכה), מטפטפים מס' טיפות של שמן שומשום ומגישים
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם