איטריות סובה ברוטב יפני ופוריקקה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לאיטריות סובה ברוטב יפני ופוריקקה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 חבילה אטריות סובה
- ½ כוס סויה
- 1 כפית דאשי
- 2 כפות סוכר
- 1 חבילה פוריקקה
אופן ההכנה
מבשלים את אטריות הסובה במים רותחים כ - 4 דקות עד למצב אל-דנטה, שוטפים במים קרים ומסננים. במקביל מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את הסויה, הסוכר ואבקת הדאשי.
הגשה
מסדרים את האטריות בצלחת עמוקה, יוצקים מעל כמות נדיבה מהרוטב, מפזרים במרכז מעט פוריקקה ומגישים.
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם