מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני אורז> איטריות סובה ברוטב יפני ופוריקקה

איטריות סובה ברוטב יפני ופוריקקה

איטריות סובה ברוטב יפני ופוריקקה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לאיטריות סובה ברוטב יפני ופוריקקה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים את אטריות הסובה במים רותחים כ - 4 דקות עד למצב אל-דנטה, שוטפים במים קרים ומסננים. במקביל מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את הסויה, הסוכר ואבקת הדאשי.

הגשה
מסדרים את האטריות בצלחת עמוקה, יוצקים מעל כמות נדיבה מהרוטב, מפזרים במרכז מעט פוריקקה ומגישים.

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם