סלט הדרים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
סלט מקורי ומפתיע עם טעם מרענן במינימום עבודה.
באדיבות מסעדת ''בוסטון פיש אנד גריל''
מרכיבים
- 10 תפוזים גדולים
- 5 אשכוליות אדומות
- 500 מ''ל מים
- 300 גרם סוכר
- 20 גרם קינמון מגורד
- 1 מקל וניל חצוי לאורכו
אופן ההכנה
עם סכין חדה, מוציאים ''פילטים'' מפירות ההדר. את המיץ שנשאר מהתפוזים שומרים בכלי נפרד.
מביאים לרתיחה את שאר המרכיבים. וממשיכים לבשל עד לקבלת סירופ סמיך. מקררים היטב.
מערבבים את הסירופ עם מיץ התפוזים. ומשרים בו את חתיכות התפוז והאשכולית.
מניחים בצלחת עמוקה כמות נאה מפירות ההדר. ועליהם מעט מהרוטב. מקשטים בכדור של סורבה לימון.
קישורים:בוסטון פיש אנד גריל
המתכון באדיבות
|
מסעדת בוסטון פיש אנד גריל
טיילת מלון הרויאל ביץ', החוף הצפוני, אילת
הצג טלפון
08-6333007
|