מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> טאלי הודי – עדשים אדומים

טאלי הודי – עדשים אדומים

טאלי הודי – עדשים אדומים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטאלי הודי – עדשים אדומים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לטגן בצל וגמבה עד זהוב, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן. להוסיף מלח, קארי מדרס בינוני, קארי מדרס חריף, פלפל, להוסיף חבילה עדשים אדומים ו-1.5 ל' מים, להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה 30 דק'.
להוסיף את העגבניות ולבשל עוד 30 דק', להוסיף מים ותבלינים לפי הצורך אבל שלא יהיה מימי.
בסוף להוסיף 1/2 חבילה של כוסברה קצוצה ו-1/2 חבילה של פטרוזיליה קצוצה
המרקם צריך להיות דייסתי.
אם לא חריף מספיק, להוסיף פלפל ירוק חריף חתוך לאורך, ולהוציא אותו בסוף הבישול.

הערות

המתכון באדיבות מסעדת ''פצ'ולי''


קישורים:
פצ'ולי
המתכון באדיבות
מסעדת פצ'ולי תדהר, אזור התעשייה הישן, פרדס חנה - כרכור הצג טלפון