טאלי הודי – עדשים אדומים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטאלי הודי – עדשים אדומים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 בצל קצוץ דק
- גמבה קטנה אדומה חתוכה לקוביות קטנות
- 7 שיני שום
- חבילה עדשים אדומים שטופים היטב ומסוננים
- 3 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
- 1/2 חבילה כוסברה קצוצה
- 1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
- כף קארי מדרס חריף
- כף קירא מדרס בינוני
- פלפל
- מלח
אופן ההכנה
לטגן בצל וגמבה עד זהוב, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן. להוסיף מלח, קארי מדרס בינוני, קארי מדרס חריף, פלפל, להוסיף חבילה עדשים אדומים ו-1.5 ל' מים, להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה 30 דק'.
להוסיף את העגבניות ולבשל עוד 30 דק', להוסיף מים ותבלינים לפי הצורך אבל שלא יהיה מימי.
בסוף להוסיף 1/2 חבילה של כוסברה קצוצה ו-1/2 חבילה של פטרוזיליה קצוצה
המרקם צריך להיות דייסתי.
אם לא חריף מספיק, להוסיף פלפל ירוק חריף חתוך לאורך, ולהוציא אותו בסוף הבישול.
הערות
המתכון באדיבות מסעדת ''פצ'ולי''
קישורים:פצ'ולי
המתכון באדיבות
|
מסעדת פצ'ולי
תדהר, אזור התעשייה הישן, פרדס חנה - כרכור
הצג טלפון
04-6373992
|