לחמניות מתוקות
- מתאים ל: 20 מנות
- זמן הכנה: כמעט שעתיים
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללחמניות מתוקות ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 ק"ג + 170 CC קמח לבן (170 CC = כוס אשל)
- 2.5 כפות שמרים יבשים
- 1/2 כפית מלח
- 3/4 כוס סוכר
- 3/4 כוס שמן
- 2+1/4 כוסות מים פושרים
- 1 ביצה
- מעט שומשום או פרג או קצח
אופן ההכנה
1. מערבבים בעזרת מיקסר את המצרכים לבצק, מניחים בקערה עם כיסוי ומחכים שיתפח עד להכפלת נפחו
2. מוציאים מהקערה, ולשים על שולחן עבודה.
3. מחלקים לחתיכות קטנות, לשים כל חתיכה בנפרד, ויוצרים ממנה לחמניה.
4. מורחים על כל לחמניה ביצה וזורים מעט שומשום או פרג או קצח.
5. מחכים כ-30 דקות, עד שהלחמניות יתפחו ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות.
6. אפשר להקפיא את הלחמניות.
תגובות
-
אני רוצה משהו חדש שמתאים לערב שישי וחדש שלא בישלתי
מה המצב חברה מה קורה יש חדש נשמות
(26/09/2004 14:50:00)
שזה יתאים ומתכון כשר בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
לחמניות מתוקות
ליבי
(28/10/2004 16:47:00)
המתכו פשוט יוצא מדהים.. כל מי שטעם ליקק את האצבעות... הבצק קצת דביק מדי אז צריך לשחק עם כמויות המים והקמח. אבל חוץ מזה סוף הדרך!!
מומלץ!!!!