פרמזנה בולגרית
- מתאים ל: 1 מנות
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מעטפת חצילים במילוי גבינה בולגרית וירקות
מרכיבים
- 1/2 חציל פרוס לאורכו
- 1 בצל קצוץ דק
- 2 שיני שום קצוצות דק
- 1 עגבניה קצוצה לקוביות
- 3 פטריות פרוסות
- 100 גר' גבינה בולגרית בקוביות
- תבלינים:
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/4 כפית מלח
- 1/2 כפית כמון
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- שמן זית – לפי הצורך
אופן ההכנה
לטגן את פרוסות החציל בשמן ולספוג את השמן במגבת נייר.
לחמם במחבת שמן זית, בצל ושום – מטגנים עד להזהבה קלה.
מוסיפים העגבניה והפטריות ומתבלנים.
בקערת חרס עמוקה מסדרים לפרוסות חציל בעיגול, כך ש- 2/3 מכל פרוסה בקערה ו- 1/3 בחוץ. מוסיפים פנימה את תערובת הירקות ומעל לתערובת מפזרים את קוביות הגבינה, מקפלים את חלקי פרוסות החציל החיצוניות פנימה כך שיווצר מעין פרח.
לשלוח לתנור בחום של 240° לכ-6 דקות.
* אופציה להקרמה בגבינה צהובה ופרמזן – מעל לפרוסות הקליפות.
הערות
המתכון באדיבות ''קפה קטן''
קישורים:קפה קטן
המתכון באדיבות
|
מסעדת פולי
דרך חברון 80, יהודה 1, שכונת בקעה, ירושלים
הצג טלפון
02-6714888
|