רוטב פסטו
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון רוטב פסטו של פרתם.
מרכיבים
- קערה בינונית מלאה בעלי בזיליקום טרי
- 100 גר' צנוברים קלויים
- 2 שיני שום
- מלח
- פלפל
- 1/2 כוס שמן זית
- גבינת פרמזן מגוררת (לא חובה)
אופן ההכנה
קוצצים בעזרת מעבד מזון את כל חומרי הגלם, ללא שמן הזית. כאשר התערובת קצוצה,
מזלפים בעדינות את שמן הזית עד למרקם הומוגני ומתבלים במעט מלח.
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
המתכון באדיבות
|
סדנת מבשלים חוויה
דרך בן צבי 78, תל אביב
הצג טלפון
03-5588518
|