Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> פטוצ'יני תוצרת עצמית ברוטב אלפרדו
לחם בשר הרצליה

פטוצ'יני תוצרת עצמית ברוטב אלפרדו

פטוצ'יני תוצרת עצמית ברוטב אלפרדו

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטוצ'יני תוצרת עצמית ברוטב אלפרדו ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מאדים את הבצל בסיר כשלוש דקות, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לאדות כ - 2 דקות נוספות.
מתבלים בעלי דפנה ופלפל אנגלי מוסיפים את החלב ומרתיחים. מבשלים על אש נמוכה כ- 15 דקות ומתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט, אבקת מרק, טימין וסוכר. במקביל מכינים בלילת קמח: מערבבים מים + קמח עד להעלמת הגושים (כפי שהודגם בהדרכה). כאשר הרוטב רותח מוסיפים את בלילת הקמח לסיר תוך כדי ערבוב עד ליצירת סמיכות רצויה (כפי שהודגם בהדרכה). מוסיפים את השמנת, משפרים טעם ומבשלים כחמש דקות נוספות.


הגשה
מחממים את הפטוציני במים חמים ומניחים בצלחת הגשה. יוצקים כמות נדיבה מהרוטב (על הפטוצ'יני) ומגישים.

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם

תגובות

  1. למה כולם בארץ חושבים שבאלפרדו יש פטריות? דודי (26/04/2009 15:22:00)
    אלפרדו זה עם בייקון ושום
לחם בשר הרצליה אירועים חדש