מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קישקע

קישקע

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקישקע ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מנקים היטב את המעיים, שוטפים בחומץ ומכניסים למשך יום למקרר. מערבבים את בצלים הקצוצים (המטוגנים והלא מטוגנים) יחד עם השומן הקצוץ. מוסיפים את הקמח ואת המלח והפלפל (לפי הטעם הרצוי) ומערבבים היטב. ממלאים את המעיים בתערובת על ידי דחיסה וקושרים את הקצוות בחוט. מבשלים במשך שעה בסיר עם מים(כשהמים מכסים את המעיים). תוך כדי תהליך הבישול המעיים מתנפחים ועל מנת שלא יתפוצצו מנקבים בעדינות עם מזלג וממשיכים בתהליך הבישול .
את המנה מומלץ להוסיף לסיר החמין המונח על פלטה חמה למשך 18-20 שעות או לחילופין, למי שאין סבלנות לחכות, לטגן קלות עד הזהבה בשמן חם ולהגיש עם רוטב צלי בקר

הערות

המתכון באדיבות מסעדת ''סנדר''


קישורים:
סנדר