מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פאי אגסים

פאי אגסים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפאי אגסים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנה- בצק פריך: לשים במעבד מזון את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה, מקררים כשעה במקרר. לאחר שעה מרדדים את הבצק לעובי של 2-3 מילימטר, מעבירים לתבנית הפאי (כפי שמודגם בהדרכה) ומקררים לשעה נוספת. אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות למשך 12-15 דק'.
אופן הכנה- מילוי: מקציפים בקערת מיקסר את כל החומרים (ללא חצאי האגסים) ליצירת תערובת בהירה וקיצפית. יוצקים את התערובת שנוצרה לתוך תבנית הפאי ומסדרים מעל את חצאי האגסים כאשר הם שקועים מעט בתוך התערובת (כפי שהודגם בהדרכה). אופים בתנור בחום בינוני כ- 40 דק'. בתום האפייה מורחים את הפאי במעט ריבה מומסת.

הגשה
להגיש בטמפרטורת חדר.

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם