מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> טארט - טאטן תפוחים קלאסי

טארט - טאטן תפוחים קלאסי

טארט - טאטן תפוחים קלאסי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטארט - טאטן תפוחים קלאסי ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים את הסוכר והחמאה בתוך תבנית אפיה או במחבת על אש גבוהה, עד שנוצר קרמל. מוסיפים את הוניל ומורידים מהאש. קולפים את התפוחים, מסירים את הליבה וחותכים אותם לשישיות, (כפי שהודגם בהדרכה). מסדרים את שישיות התפוחים בתוך התבנית כך שהצד הקמור יהיה כלפי מטה. מחזירים לאש וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד שנוצר רוטב שעולה ומכסה את התפוחים. כאשר התפוחים מתרככים מעט מורידים מהאש ומניחים בצד. מרדדים את הבצק לעלה בגודל התבנית/ מחבת ומכסים בו את התפוחים. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד שהבצק מזהיב.

הגשה
הופכים במהירות את התבנית לצלחת הגשה רחבת שוליים. נותנים מכה עם כף היד על תחתית התבנית ומרימים אותה בזהירות. מפזרים מעט אבקת סוכר ומגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם