Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> פטוצ'יני ברוטב פטריות

פטוצ'יני ברוטב פטריות

פטוצ'יני ברוטב פטריות

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטוצ'יני ברוטב פטריות ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. ממיסים את החמאה בסיר בינוני, מוסיפים את השום, והפטריות ומטגנים מעט.
2. מוסיפים את היין ומרתיחים עד לאידויו
3. מוסיפים את השמנת, המלח, הפלפל והאגוז המוסקט ומבשלים כ – 10 דקות על אש בינונית.
4. מוסיפים את גבינת הפרמזן ומערבבים.
5. יוצקים את הרוטב על הפסטה ומגישים.

הערות

המתכון באדיבות מסעדת פאולינו