''לחם'' בננות כפרי

''לחם'' בננות כפרי

תיאור המתכון

נהדר בעודו יוצא מהתנור, אך טוב יותר ביום שלמחרת ומצויין לקלותו קלות בגריל ולהגישו עם חמאה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מועכים בקערה את הבננות, מוסיפים את הסוכר והביצה הטרופה ומערבבים. מוסיפים את החמאה, קמח, מלח וסודה לשתיה ומערבבים (אך לא יתר על המידה). מעבירים את הבצק שנוצר לתבנית אינגליש קייק ובוזקים מעל סוכר חום. אופים בתנור שחומם מראש ל - 170 מעלות, כ- 25 דקות עד לגוון זהוב בהיר.

הגשה
ממתינים כ - 10 דק' לצינון הלחם, פורסים ומגישים בליווי קוביית חמאה

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
פרתם
המתכון באדיבות
סדנת מבשלים חוויה דרך בן צבי 78, תל אביב הצג טלפון