''לחם'' בננות כפרי
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
נהדר בעודו יוצא מהתנור, אך טוב יותר ביום שלמחרת ומצויין לקלותו קלות בגריל ולהגישו עם חמאה.
מרכיבים
- 5 בננות בשלות
- 140 גר' סוכר
- 75 גר' חמאה/ מרגרינה בטעם חמאה (מחמאה) מומסת
- 1 ביצה
- 1 כפית סודה לשתייה
- 150 גר' קמח תופח
- ½ כפית מלח
- מעט סוכר חום לציפוי
אופן ההכנה
מועכים בקערה את הבננות, מוסיפים את הסוכר והביצה הטרופה ומערבבים. מוסיפים את החמאה, קמח, מלח וסודה לשתיה ומערבבים (אך לא יתר על המידה). מעבירים את הבצק שנוצר לתבנית אינגליש קייק ובוזקים מעל סוכר חום. אופים בתנור שחומם מראש ל - 170 מעלות, כ- 25 דקות עד לגוון זהוב בהיר.
הגשה
ממתינים כ - 10 דק' לצינון הלחם, פורסים ומגישים בליווי קוביית חמאה
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
קישורים:פרתם
המתכון באדיבות
|
סדנת מבשלים חוויה
דרך בן צבי 78, תל אביב
הצג טלפון
03-5588518
|