סלט חם - קר

סלט חם - קר

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסלט חם - קר ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מניחים בקערה גדולה את החסה, הרוקט וטבעות מהבצל הסגול. חותכים את הפלפלים לרצועות ומקפיצים במחבת עם מעט שמן זית ופטריות השמפיניון. מניחים את הירקות המוקפצים על החסה ובמקביל מטגנים את גבינת החלומי (מצופה בקמח, ביצה ופירורי לחם) ומניחים על הירקות המוקפצים. מכינים רוטב ויניגרט (כפי שהודגם בהדרכה) ומניחים בצד.


הגשה
מפזרים על הסלט את הנבטים הקרוטונים והצנוברים. יוצקים מעל את הרוטב ומגישים מיד

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם