מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק תרד ושמנת מתוקה

מרק תרד ושמנת מתוקה

מרק תרד ושמנת מתוקה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק תרד ושמנת מתוקה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מאדים בסיר עם החמאה את הבצל ו- ½ מכמות השום.
מוסיפים את היין והחלב ומתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל.
מרתיחים את המרק, "קושרים" בבלילת הקמח ומבשלים כ- 10 דקות על אש נמוכה.
במקביל מטגנים את פרוסות השום הנותר עם שמן הזית עד לגוון זהוב ומוסיפים
למרק, מוסיפים את השמנת, מערבבים ומקררים.

הגשה
מחממים, מוסיפים התרד טועמים ומשפרים טעם, מגישים בליווי קרוטונים מתובלים.

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם