מרק מלון ואבטיח אלכוהולי
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק מלון ואבטיח אלכוהולי ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 אבטיח (במשקל 2 קילו) חתוך לקוביות
- 1 מלון
- נענע
- מיץ לימון
- ½ ליטר וודקה
- ½ קילו סורבה מנטה
אופן ההכנה
טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים (ללא הסורבה) ומסננים.
הגשה
מצננים מס' שעות במקרר ומגישים בליווי כדור סורבה במרכז הצלחת (כפי שהודגם בהדרכה).
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם