מרק מיסו של פרתם
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק מיסו של פרתם ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 6 פטריות שיטקה
- 2 כפות מיסו כהה או מיסו בהיר
- 2 יח' בצל ירוק חתוך לרצועות
- 2 כפיות דאשי
- ½ חבילה אצות ווקמה
- ½ חבילה טופו חתוך לקוביות
- שמן שומשום
אופן ההכנה
משרים את פטריות השיטקה בקערה עם מים רותחים כ - 20 דק'. מוציאים את הפטריות מהמים וחותכים לרצועות דקות. מטגנים בסיר עם מעט שמן את החלק הלבן של הבצל הירוק, מוסיפים את הפטריות החתוכות לסיר וכן את המים שהושרו בהם הפיטריות, מוסיפים את המיסו, אבקת דאשי ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מבשלים כ - 10 דק' נוספות על אש נמוכה. מתבלים בכמה טיפות של שמן שומשום ומסירים מהאש.
הגשה
מניחים בצלחת ההגשה את קוביות הטופו, אצות הווקמה ווהחלק הירוק של הבצל, יוצקים לצלחת את המרק ומגישים חם מאוד
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם