פסטה ברוטב עגבזיליקום
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 30-45 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפסטה ברוטב עגבזיליקום ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 500 גר' פסטה ( מומלץ ספגטי )
- לרוטב
- 30 גרם חמאה
- 2 עגבניות
- 1 שמנה חמוצה
- בזיליקום טרי(10-12עלים) קצוץ
- 2שיני שום קצוצות
- כפית יין לבן
- אגוז מוסקט לפי טעם
אופן ההכנה
1. קולפים את העגבניות ( ע''י חליטה ) וחותכים לקוביות קטנות.
2. ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את העגבניות, הבזיליקום והשום, מטגנים מעט ומוסיפים את השמנת.
3. מערבבים היטב,מוסיפים את היין ומתבלים במוסקט,מלח ופלפל.
4. מבשלים עד שהרוטב רותח וסמיך (לא סמיך מדי).