מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סופלה פלפל קלוי

סופלה פלפל קלוי

תיאור המתכון

מתכון לשבועות

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את הגבינה עם הביצים והקמח לתערובת אחידה, מתבלים במלח.
מסננים את הפלפלים מנוזלים, חורצים כל פלפל לאורך למשולש גדול. מניחים 2 כפות מהמילוי במרכז.
מקפלים את הדפנות ומניחים בתבנית משומנת. חוזרים על התהליך עם כל הפלפלים, מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות ב 180- מעלות. מוציאים, מצננים לטמפרטורת החדר ומגישים

הערות

המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי