רוסט ביף ברוטב עגבניות ודבש
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לרוסט ביף ברוטב עגבניות ודבש ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1-1/2 ק''ג נתח בקר מסוג סינטה
- 100 גר' מרגרינה בטעם חמאה
- 3 שיני שום כתוש
- כף טימין
- כף מרווה
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית מלח גס
- רוטב:
- 1 קופסא קטנה רסק עגבניות
- 2 כפות דבש
- 2 כפות מים
- 1 כף סירופ מייפל
- פלפל שחור גרוס
- מלח
אופן ההכנה
מורחים את נתח הבשר מרגרינה בטעם חמאה רכה, שום כתוש ובכל התבלינים.
קושרים את הנתח ב''חבל שמשון'' ומניחים בכלי שמכיל בנוחיות את נתח הבשר.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות לכ-20 דקות, לאטימת הנתח.
לאחר מכן מנמיכים את החום ל-200 מעלות, מכסים את הבשר עם נייר כסף ואופים עוד 40 דקות.
אחרי שהבשר התקרר מעט, פורסים דק.
להכנת הרוטב:
מרתיחים את כל החומרים על אש נמוכה.
אם הרוטב חמצמץ מידי מוסיפים עוד דבש, ואם ומתוק מידי, ניתן להוסיף פלפל ומלח.
מגישים את הרוטב לצד הרוסטביף הפרוס.
הערות
המתכון באדיבות מסעדת מפגש יד מרדכי
המתכון באדיבות
|
מסעדת מפגש יד מרדכי
צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון
הצג טלפון
08-6720624
|